©2018 by De Zanderling. Proudly created with Wix.com

tattoo.jpg

Zondagnamiddag 8 maart   
Sand rock and metalpassion: the epic story of mankind and the creator of the universe with the fallen angel ('deepdarks and highlights': a short but not censured version)

this live sand animation is accompanied by a mix of raw and intense music

 

Nieuw in het repertoire:
De drie bomen

Een parabel over enkele gebeurtenissen uit het leven van Jezus. Met Ria De Jong (verteller) en Tonny Appermont (piano)

 

Afscheid, verlies, rouw en weer ademhalen...

Voor wie?
Voor allen die met verlies en rouw te maken hebben. Vooral degenen die rouwenden pastoraal begeleiden, zijn van harte welkom. Het gaat om verlies dat een impact heeft in het leven. We zullen ons toespitsen op het verlies van een geliefde. Vanuit de principes die we aandragen, kunnen ook mensen deelnemen die te maken hebben met echtscheiding of met mensen die alleen staan en rouwen om een hoop die niet wordt vervuld, zoals bijvoorbeeld kinderwens of een partner.

Wat kan u verwachten?
Een toespraak over rouw door Wout van Wijngaarden. Live zandtekeningen van Immanuel Boie die samen met zijn vrouw Annelies de namiddag zullen invullen. Zij verloren 6 jaar geleden plotseling hun zoon. Ze gaan met ieder in gesprek van uit hun ervaring. Tevens zal Martien Vanhaverbeke stilstaande beschouwingen voordragen uit eigen werk.

Hoe inschrijven?
Inschrijven kan u op de site van “indekerk”. (Rubriek rouwdagen). Dit is belangrijk om al onze gasten te kunnen voorzien van voldoende soep, thee en koffie. U kunt ook mailen naar: wbeyens@telenet.be of naar wout.vanwijngaarden@skynet.be

Wat meenemen?
U neemt uw Bijbel uw lunchpakket en schrijfgerief mee. Wij zorgen voor soep, thee en koffie. We vragen een vrijwillige bijdrage voor de onkosten.

 

namiddag doe ik enkele korte acts in De Garve

popliedjes worden live voorzien van verrassende in elkaar over vloeiende zandkunstillustraties

 

Zaterdag 2 mei 2020 om 20:15

“Peter en de Wolf” – het muzikaal sprookje van Sergei Prokofiev – wordt gebracht door de Koninklijke Harmonie De Ware Vrienden Zolder o.l.v. Ronny Ramaekers.
Een klassiek sprookje krijgt een toegankelijk jasje. Verteller Bart Demyttenaere brengt het verhaal tijdens de voorstelling, en tegelijk wordt het sprookje uitgebeeld door een zandkunstenaar “de zanderling” (Immanuel Boie) op groot scherm.
De basisschool van Bolderberg werkt in samenwerking met de gemeentelijke academie voor beeldende kunsten een magische tentoonstelling uit.

Zondag 3 mei 2020 om 15:00

Wanneer je deze muzikale voorstelling bijwoont, dan dompelen wij jou helemaal onder in de wondere wereld van Peter en de Wolf! Je betreedt de schouwburg via ZLDR Luchtfabriek, waar je de tentoonstelling kan bewonderen, kan kennismaken met de instrumenten, en van daaruit bereik je de schouwburg.
Dit project is genomineerd voor de Vlamo-award 2020.

Laat je betoveren door dit prachtige muzikale sprookje en de magische productie die er uit ontstaan is!

 
71499948_2418090071772545_45585853019324

De kaarsenceremonie is doorspekt met live zandkunst. Bij muziek, bij 'n speech,...

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now